Ismét lesz Scitec dobóverseny a félidőben

2018.01.20, 12:06 Kosárlabda
Folytatódik az együttműködés a csapat és a Scitec Nutrition között, melynek paksi képviseletéről Füller Márk mondott pár gondolatot.

Akik legutóóbb kilátogattak a Debrecen elleni meccsre vagy olvasták a mai ZTE derbi beharangozóját, minden bizonnyal látták/tapasztalták, hogy hosszú szünet után ismét van félidei dobóverseny az NB1-es bajnoki mérkőzések nagyszünetében. És ha már verseny, természetesen nyeremény is van, mégpedig egy ajándékcsomag, melyet a mérkőzés támogatója, a Scitec Nutrison paksi képviselete ajánlott fel a nyertes számára. A márka helyi képviselője így nyilatkozott ezzel kapcsolatban:

Kedves ASE szurkolók!

Füller Márk vagyok a paksi Scitec Nutrition Vitamin és Fitness Szaküzlet üzemeltetője. 2016 év elejétől vagyunk jelen Pakson, azóta azon dolgozunk, hogy segítsünk a város és a környék lakóinak, hogy fitten és egészségesen éljenek illetve táplálkozzanak. Üzletünkben sok egyéb termék mellett vitaminokkal, fehérjékkel, tömegnövelőkkel és diétás kiegészítőkkel várjuk jelenlegi és jövőbeli vásárlóinkat. hozzánk betérhet bárki, aki változtatni szeretne az életmódján és egészségesen szeretne táplálkozni/élni.

Címünk: 7030 Paks, Dózsa György út, 50/a.
Facebook: https://www.facebook.com/scitecpaks/

Ezzel együtt azt szeretnénk közösen az ASE-val, hogy minél többen az egészséges élet felé vegyék az útjukat. Ezért a tavaszi szezon összes hazai meccs félidejében dobóverseny lesz, amin értékes Scitec Nutrition ajándékcsomagokkal lehet gazdagodni.

Hajrá ASE, hajrá Paks!
Baráti üdvözlettel, Füller Márk

Ne feledjétek, aki szeretne játszani a félidőben, az a bejáratnál található dbozba dobja be a nevét, melyek közül az első negyed utáni szünetben kerül kisorsolásra a négy szerencsés, aki mmegmérkőzhet az ajándékcsomagét.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%