Zalakerámia ZTE KK - Atomerőmű SE

2022.04.08, 19:06 Kosárlabda
Középszakasz - I. forduló

Középszakasz - Alsóház - I. forduló
Zalakerámia ZTE KK - Atomerőmű SE
2022.04.09. - 18:00
Zalaegerszeg Városi Sportcsarnok

Április 9-én, szombaton megkezdjük a középszakasz alsóházát a Zalakerámia ZTE KK ellen. Révész Ádámék az alapszakaszt a 11. helyen zárták, ráadásul az utolsó két mérkőzésüket meg is nyerték: a Szolnok és a Sopron sem tudta legyűrni a fehér-kék mezeseket. Most azonban csapatunkon a sor. A Pécs elleni idegenbeli vereség után biztossá vált, hogy az utolsó helyen zárjuk a bajnokság első nagy etapját, így minél előbb el kellett kezdenünk a felkészülést a következő, a klub életében a legfontosabb és legnehezebb időszakra. A célunk továbbra is az, hogy a play-out-ot elkerüljük, ehhez azonban értelemszerűen mérkőzéseket kell nyernünk. Ezt a szériát idegenben a ZTE ellen szeretnénk megkezdeni, bízunk benne, hogy véghez tudjuk vinni azokat a dolgokat, amiket Jan Pavlík mester elképzelt. 

A mérkőzést élőben a MindiGO Sport oldalán lehet követni: https://mindigtvgo.hu/details?id=12596392&type=7&srcCarouselId=137

Fontos közlemény a vendégszurkolók részére: 

A Zalakerámia ZTE KK elleni, szombati mérkőzésen a vendégszurkolók számára helyszíni jegyértékesítés nem lesz, a belépőket kizárólag online, az alábbi linken keresztül tudjátok megvásárolni:

https://jegy.ztekosar.hu/zte-atomeromu

A vendégszurkolók a D3-as szektorban tudnak helyet foglalni.

GYERÜNK FIÚK, HAJRÁ ASE!