Városi Bajnokság, 18. forduló

2015.03.19, 21:04 Kosárlabda
Ugyan a 18. fordulóval be kellett volna fejeződnie az alapszakasznak, a sok elmaradt mérkőzés miatt még további pótfordulók lejátszása vált szükségessé. Ezek a mérkőzések még nagyban befolyásolhatják a végeredményt, hiszen csak az Ultra Violák és a Vak Baglyok helye biztos.  

 

Alibi KC – Judoplasztika 50-43

 

Jó kezdésének köszönhetően a Judoplasztika nyerte az első negyedet, azonban a folytatás már kicsit érdekesebben alakult. A második negyedben az Alibi előbb egyenlített, majd a Judo újabb rohamával 7 pontra húzott el, amit a félidőre újra ledolgoztak a hazaiak.

A fordulás is váltakozó küzdelmet hozott, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett, de a hajrát az Alibi bírta jobban, akik 7 pontos előnnyel várhatták a záró felvonást. Ott pedig már nem hibáztak, tartották pár pontos előnyüket és megnyerték a mérkőzést.

 


 

Nyenyekek – Face Kings 52-71

 

Az előző hetekben botladozó Face Kings, minden negyedet megnyerve, váratlanul könnyed győzelmet aratott a Nyenyekek felett.

 


 

Vak Baglyok – Zóna-kosár 46-81

 

A Vak Baglyok csupán másfél negyeden keresztül tudták szorossá tenni a mérkőzést. A Zóna-kosár ezután fokozatosan növelve előnyét, magabiztosan gyűjtötte be újabb sikerét.

 


 

Puszta 5 City – Street Boys 40-51

 

A mérkőzést 15-2-vel indította a Street Boys, amiből 9 pontot meg is tartottak az első 10 perc végére. A folytatás már nem volt ilyen egyértelmű. A City is belehúzott és szorosabbá tette a találkozót, de hiába zárkóztak fel ellenfelükhöz, a Boys is tudott válaszolni, így a félidőre csupán egyetlen ponttal csökkent a vendégek előnye.

A térfélcsere sem hozta meg a változást a Puszta 5 számára. A Street tovább növelte az előnyét, ami a játékrész derekára egészen 18 pontig hízott. Ekkor egy utolsó nagy rohamba kezdtek a hazaiak, akik emberfogásra váltottak és a meccs végére egészen 6 pontig tudtak zárkózni. A hajrára azonban elfogyott a lendület, a Street Boys pedig okosan játszva megnyerte a találkozót.

 


 

Ultra Violák – Old Boys 26-60

 

Az Ultra Violák pontjaival indult a mérkőzés, azonban az Old Boys gyorsan rendezte sorait és hamarosan átvette a vezetést, majd a folytatásban már nem adtak több esélyt ellenfelüknek. Minden negyedet fölényesen megnyerve, végül magabiztosan gyűjtötték be a győzelemért járó két pontot.

 

A mérkőzések statisztikáját megtaláljátok a kosarlabda.ase.hu/varosi-bajnoksag/program menüpont alatt!

 

Tabella:


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%