Városi Bajnokság, 12. forduló

2017.03.13, 12:31 Kosárlabda
A héten három mérkőzés is izgalmasan alakult, az Old Boys, a Face Kings és a Zóna-kosár is nagy küzdelem árán tudott nyerni.  

 

Az Old Boys – Alibi KC találkozón „repülőrajtot” vett az Old. Már 11-el is vezettek, de aztán hosszú hajrába kezdett az Alibi és kemény munkával a negyedik negyed kezdetén átvették a vezetést. Ekkor megrázták magukat a hazaiak és visszavették az irányítást, és bár csak 5 ponttal, de végül nyerni tudtak.

Ha lehet még nagyobb izgalmakat hozott a Puszta 5 City – Face Kings mérkőzés. Bár nagy részt a Kings irányított, a City-t sem kellett félteni, hiszen többször is átvették a vezetést, ám a záró 10 percben már nem engedte ki a kezéből a mérkőzést a Face.

Szinte bele sem illett a hét forgatókönyvébe az Ultra Violák – ASE Kadett meccs. Az ASE-s fiatalok pillanatnyi esélyt sem adtak ellenfelüknek, és könnyed sikert arattak.

Utoljára maradt a Zóna-kosár – Street Boys összecsapás. A Street kezdett jobban, ám a Zónások a félidőre egyenlítettek, majd fokozatosan átvették az irányítást, és egyre jobban elhúztak ellenfelüktől. Két perccel a vége előtt már 11 pont is volt a két csapat közt, amikor a Boys egy hatalmas hajrát kezdett, de hiába sikerült 1 pontra felzárkózniuk a döntő támadás nem sikerült, így a Zóna-kosár örülhetett.

 

12. Forduló:

Old Boys – Alibi KC 53-48

Puszta 5 City – Face Kings 50-55

Ultra Violák – ASE Kadett 37-70

Zóna-kosár – Street Boys 53-48