Városi Bajnokság, 11. forduló

2017.03.13, 12:29 Kosárlabda
A 11. fordulóban újra találkozott a két „Boys”, ám ezúttal az Old Boys örülhetett, a Zóna-kosár pedig izgalmas találkozón múlta felül az ASE Kadettet. A játékhét harmadik mérkőzésén a City diadalmaskodott az Alibi felett.  

 

Egyedüli csapatként a Street Boys büszkélkedhetett azzal a bravúrral, hogy legyőzte az Old Boyst, ám ezúttal nem sikerült az újabb bravúr. Bár a Street-es fiúk mindent megtettek (a félidőben még 7 ponttal vezettek), a Gulyás Róberttel és Jan Pavlikkal felálló Old már meghaladta erejüket.

Az Alibi KC – Puszta 5 City mérkőzés a vendégek szárnyalásával kezdődött. A City egy negyed alatt dupla annyi pontot szerzett, mint ellenfele (13-26). Bár a folytatásban az Alibi is játékba lendült, és kiegyenlítetté vált a mérkőzés, ám az első 10 percben megszerzett előny elégnek bizonyult a Puszta 5 számára, aki így újabb sikernek örülhettek.

Profi kosármeccseket idéző eredmény született az ASE Kadett – Zóna-kosár találkozón. Mindkét csapat ihletett formában játszott, potyogtak a kosarak mindkét oldalon. A Kadettek jó kezdését, szorgos játékkal fordította meg a Zóna, akik a harmadik negyed végére már 10 ponttal is vezettek, de az ASE-s fiúk sem hagyták magukat, így csak a meccs végére dőlt el a találkozó.

 

11. forduló:

Street Boys – Old Boys 58-71

Alibi KC – Puszta 5 City 48-62

ASE Kadett – Zóna-kosár 72-79