Továbbra is veretlen az Old Boys

2013.02.11, 15:41 Kosárlabda


 

Judoplasztika – Street Boys 33-23

 

A játékhét első mérkőzése, pontszegény találkozót hozott. Már az első negyed is inkább a küzdelemről, mint a pontszerzésről szólt, és ez a folytatásban sem változott. Mivel a Street Boys, szinte kosarat sem tudott szerezni, a félidőre 15 pontos Judo előnyt regisztrálhattunk. A fordulás után próbált kapaszkodni a „Boys”, de a gyenge pontszerzés mellett az egyoldalú bíráskodás is sújtotta őket. A záró etap sem hozott változást. Ekkorra már azokat a faultokat sem kapták meg a „vendégek”, amikért hangosan elnézést kértek a Judo-s játékosok. Amikor pedig a jogos reklamálásért, Szegi megkapta a második jogos technikai hibát és kiállították, végleg eldőlt a mérkőzés.


 

Ankle City – Old Boys
68-77

 

Gulyás triplákkal indult a mérkőzés, aminek köszönhetően, hamar 9 pontos előnyhöz jutott az Old Boys, amit a negyed végéig meg is tudtak tartani. A következő 10 percben sem változott a játék képe. A „hazaiak” Tumpek és Sitkei kosaraival tartották magukat, azonban a túloldalon mindig volt aki betalált, így tovább nőtt a különbség.

A 3. negyed azonban változást hozott. Tumpek továbbra sem állt le a pontgyártással, és mivel ekkor már társai is akadtak, a játékrész végére sikerült 6 pontra felzárkóznia a City-nek. A záró etapra viszont elfogyott a lendület, és mivel az Old Boys meg tudta nyerni ezt a negyedet is, végül a győzelmet is besöpörte, így továbbra sem találtak legyőzőre.


 

Vak Baglyok – Space Jam
35-74

 

A hét utolsó mérkőzése sem hozott meglepetést. Már az első negyedben ellépet a Space Jam, és a folytatásban is tovább növelték a különbséget. Végül kiütésszerű, 39 pontos győzelmet arattak.


 

A héten is volt egy elmaradt mérkőzés, ezúttal az Ultra Violák – Face Kings mérkőzés került halasztásra.

 

A hét legponterősebb játékosa, Vida Máté lett (43/18), aki egymaga több pontot tudott szerezni, mint csapatának ellenfele a Vak Baglyok.

 

A mérkőzések statisztikáit megtaláljátok a kosarlabda.ase.hu/varosi-bajnoksag/program címen!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%