Sikeres volt az akció - köszönjük mindenkinek!

2014.04.11, 18:46 Kosárlabda
Az Atomerőmű SE és az Atomic Boys Szurkolói Egyesület összefogásával szervezett akcióban közel 700 ezer forint gyűlt össze Uladisev Kíra gyógykezelésére!

Kíra, a családja, valamint az Atomerőmű SE nevében ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki kilátogatott a mérkőzésre, és jegyének megváltásával, vagy adományával hozzájárult ahhoz, hogy segíthessünk. A jegybevételből, valamint az gyűjtőurnából több, mint félmillió forint jött össze, amelyhez a csapat és a vezetők is hozzátették a saját részüket, így nagyjából 700 ezerre rúgott a végösszeg!

Külön köszönettel tartozunk a KTE-Duna Aszfat csapatának, akik azonnal jelezték, hogy szeretnének hozzájárulni az akcióhoz, és felajánlásukat el is juttatták Kírának.

A mai napon aztán csapatunk képviseletében Kovács Ákos, a szurkolókéban pedig Babik Róbert, az Atomic Boys Szurkolói Egyesület elnöke fel is kereste Kíráékat, és átadták az összegyűlt támogatásokat. A családot nagyon meghatotta ez az egész történet, és ezúton is köszönik mindenkinek, amit értük tettek!

{gallery}2014_04_10_Kira{/gallery}