Rodney McGruder ismét Summer League résztvevő

2014.06.30, 06:25 Kosárlabda
Ezúttal a Golden State Warriorstól kapott lehetőséget a bizonyításra

Mint ismert, Rodney miután tavaly végzett a főiskolán, majd nem kelt elt a drafton, az Oklahoma City Thunder csapatátnál kapott bizonyítási lehetőséget. Egészen az utolsó pillanatig versenyben is volt a végleges csapattságért, ám végül az utolsó keretszűkítésnél megváltak tőle, így kerülhetett Paksra.

Az idei szezont azzal az eltökélt szándékkal csinálta végig, hogy nyáron ismét nekifut a dolognak, és megpróbál bekerülni az egyik csapat nyári ligás keretébe, és ez elmondása szerint sikerült is. Nem lesz egyszerű dolga, az biztos, de meg kell próbálni. Egyébként Somogyi Gergely személyében ismerőssel is találkozhat odakinn, a tavaly fehérvári színekben szereplő centert a Utah Jazz hívta meg a nyári táborába.

McGruder megtartására egyébként szándéknyilatkozatot tett a klub, a szakvezetés elégedett volt a hátvéd idei szezonban, különösképp a döntőben nyújtott teljesítményével. Innentől már csak rajta múlik a dolog, de érthető okokból legkorábban majd csak a nyári liga után lehet tárgyalni vele.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%