Pénzbüntetés a klubnak

2015.02.27, 10:45 Kosárlabda
Az MKOSZ szankcionálta a fehérvári mérkőzésen elkövetett rendbontásokat.

A Magyar Kosrálabdázók Országos Szövetsége csütörtökön megtartott ülésén napirendre tűzte a 2015.02.14-én megrendezett TLI-Alba Fehérvár - Atomerőmű SE mérkőzésen a meccs ellenőre által a jegyzőkönyvben jelzett szurkolói cselekedetek megtárgyalását. Mivel ez már a második ilyen eset volt az idei évben ( korábban a Pécs ellen mérkőzésen történt trágár bekiabálások miatt részesültünk figyelmeztetésben ), így a szövetség pénzbírsággal sújtotta a klubot.

Arra szeretnénk kérni szurkolóinkat, hogy a jövőben tartózkodjanak a hasonló viselkedéstől, és kulturált keretek között buzdítsák csapatunkat, ugyanis a sportpályára nem illő megnyilvánulásokkal nem támogatják, hanem nehéz helyzetbe hozzák a klubot. Fordítsuk erőnket saját csapatunk lelkesítésére és támogatására, ne az ellenfél illetve játékvezetők verbálisan vagy egyéb úton történő inzultálására.

Nem utolsó sorban szeretnénk megköszönni a hazai mérkőzésekre kilátogató, és a mieinket idegenbe elkísérő szurkolók támogatását. A játékosok számára nagyon sokat jelent a szurkolás és a buzdítás, ez erőt ad a nehéz pillanatokban. Együtt könnyben elérhetjük a céljainkat, játsszunk és szurkoljunk hát ennek szellemében!

Hajrá ASE!