Nehéz meccs várható Törökországban

2013.11.11, 17:54 Kosárlabda


 

Az Atomerőmű SE következő mérkőzését az EuroChallenge sorozatban játssza Törökországban. A piros kékek ellenfele a B csoport második fordulójában a Royal Hali Gaziantep együttese lesz idegenben.

Az Aziz Bekir trenírozta hazaiak jelenleg utolsó előtti, vagyis 15. helyen állnak a török bajnokságban, 1-4-es mutatóval. Legutóbbi két tétmeccsén győzelem és vereség is található. A nemzetközi kupában kétszeri hosszabbítás után Oroszországban a Krasne Kril otthonában 96:89-re diadalmaskodtak, majd hazai pályán az Olin Edirne együttesétől 88:83-ra kikaptak. A kupában a legeredményesebb játékos a 20 pontot szerző Ogut, a leghatékonyabb Stevic volt, aki 83.3 %-kal értékesítette helyzeteit, Borovnjak pedig 11 lepattanót szedett.

Az Atomerőmű SE győzelmekkel hangolt az összecsapásra. A román Oradea együttesét 78:77-re múlta felül Dzunics Branislav alakulata, míg a Pécset 81:62-re. Utóbbi találkozón nem lépett parkettre Jones, aki kisebb sérüléssel bajlódik, ezért pihentette őt a tréner. Örömteli, hogy McGruder egyre jobban teljesít, a bajnokin 28 perc alatt 15 pontig jutott. Az összecsapást várhatóan telt ház, vagyis 6400 néző előtt rendezik, így jó hangulatra van kilátás. A Royal Hali Gaziantep- Atomerőmű SE mérkőzés november 12-én kedden 20.30-kor kezdődik.