Naturtex-SZTE-Szedeák - Atomerőmű SE

2021.03.12, 11:11 Kosárlabda
Alapszakasz - XXIII. forduló

Naturtex-SZTE-Szedeák - Atomerőmű SE
2021.03.13.
Szeged, Városi Sportcsarnok - 18:00
Játékvezetők és MKOSZ ellenőr:
Praksch Péter Árpád, Tőzsér Dénes Kelemen, Frányó Péter
(Várhalmi Zsolt László)

A Falco KC és az Alba Fehérvár legyőzése után csapatunk nehéz helyzetbe került, ugyanis több játékosunk is koronavírusos lett, ezért foghíjas kerettel utazunk szombaton Szegedre. A hazaiak jelenleg a negyedik helyen állnak 16 győzelemmel és 8 vereséggel, ráadásul hazai pályán mindössze háromszor kaptak ki Govensék, a DEAC, a Szolnok és a Falco bizonyult jobbnak a "napfény városában". Az előző fordulóban egy végletekig kiélezett mérkőzésen négyszeres hosszabbítás után tudták legyőzni a Kecskemét együttesét, Dzeletovic 25 pontja és Govens 16 gólpassza is kellett a győzelemhez.

December másodikán az ASE Csarnokban 71-66-ra bizonyultunk jobbnak, akkor Lóránt Péter 21 ponttal járult hozzá a sikerhez. Remek formában vagyunk, a Falcot idegenben, az Albát hazai pályán vertük meg, a kulcsjátékosok kiesése után azonban mégnagyobb feladat fog hárulni a fiatal és az egészséges játékosainkra. 

VISSZATEKINTÉS:

A mérkőzést élőben a MindiGo Sport oldalán lehet követni: https://mindigtvgo.hu/details?id=11249231&type=7&srcCarouselId=137