Morgen a király!!!!

2010.08.03, 14:30 Kosárlabda
" Remélem, ez a szezon meghozza számomra azt az évet, amikor végre beírhatom magam a kosárlabdázás köztudatába ...."

 

- A tavalyi szezonban meghatározó szerepet töltöttél be az U-20-as csapatban, ami egészen a döntőig menetelt. Mi a véleményed az elmúlt bajnokságról?

 - Én nagyon szerettem volna bajnok lenni, amire a lehetőség adott is volt ám ez sajnos nem sikerült. Az előző évekhez képest viszont ez is hatalmas előre lépés és csodálatos eredmény volt, hiszen hasonló eredményt még paksi U-20as csapat soha nem ért el.

 - A szezon végén Zsoldos András beválogatott a magyar U-20-as válogatott csapatba, ahol szintén nagyon jól játszol. Mit vársz a csapattól, mi a reális eredmény a magyar válogatottnak?

 - Az az igazság, hogy én még ez előtt nem voltam válogatott és amikor (U18-ban) lehettem volna akkor pedig nem vállaltam (nem tartottam magamat még válogatott szintű játékosnak). Tehát túl sok mindent nem tudtam az erőviszonyokról, csak amit csapattársaktól illetve az előző évi eredményekből láttam. Az előző évekhez képest előrébb léptünk 3 hellyel, de ez is csak a 11.-re volt elég. Sok meccsünk könnyen nyerhető lett volna egykét jobb egyéni teljesítménnyel és több koncentrációval (itt egy két győzelem már sokkal csillogóbb helyekre jutathatja a csapatott.)

 - Októberben kezdődik az új bajnoki idény! Idén is fogsz még az U-20-ban játszani vagy már csak a nagyok között?

 - Reményeim szerint és a megállapodások szerint már nem fogok játszani az U20-ban, így helyet adva az újabb bizonyítani vágyó fiataloknak, valamint ez azt is jelentené, hogy már sokkal jobban számítanak rám a felnőttek között.

 - Mit vársz az előtted álló szezontól?

 - Remélem, ez a szezon meghozza számomra azt az évet, amikor végre beírhatom magam a kosárlabdázás köztudatába és bebizonyítom érdemes belém energiát és bizalmat fektetni. (ha nem, is mint a csapat legmeghatározóbb játékosa, de mint szerves része a csapatnak)

 - Mit várhat tőled a közönség és Horváth Imre vezetőedző?

 - Meghálálom a bizalmat, küzdök, maximális elszántságot!!!!

 - Sok sikert és sérülésmentes szezont kívánok!

{jcomments on}
 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%