Már nincs veretlen csapat a városiban

2017.01.05, 21:44 Kosárlabda
Miután lejátszották az utolsó elmaradt mérkőzéseket is, véget ért a városi bajnokság őszi fordulója. Hatalmas meglepetésre a Street Boysnak sikerült legyőznie a még veretlen Old Boys együttesét!  

 

Az Old Boysnak három találkozót is pótolnia kellett. Az ASE Kadett ellen egy könnyed győzelemmel kezdtek és magabiztosan várhatták a Street Boys elleni összecsapást, azonban a legjobbjukat nélkülözve, váratlan vereségbe szaladtak bele.

Mindkét csapat tartalékosan, 1-1 cserével állt ki a meccsre, és a Street Boysnak sikerült jobban kezdenie. Bár mindkét oldalon akadoztak a támadások, a gyenge ponttermés ellenére a félidőre 10 pontos előnyt sikerült összeszednie a narancs mezeseknek, akik a fordulás után sem hagyták magukat és végül nagy csatában gyűjtötték be a győzelmet.

Az Old Boysnak utolsó ellenfelül a Zóna-kosár maradt, akik ellen már újra magukra találtak és gyakorlatilag egy félidő alatt el is döntötték a két pont sorsát.

 

Az Alibi KC szintén három találkozóval volt adós, és ők is felemás mérleggel zártak. A Puszta 5 ellen rögtön egy vereséggel kezdtek. Bár a félidőig magabiztosan játszottak, a fordulás után kizökkentek, amit a City ki is használt. A harmadik negyedben meg is nyerték a mérkőzést.

Ezután az Alibi visszatalált a „helyes útra”, az Ultra Violák ellen hatalmas, 46 pontos különbségű diadalt arattak, és bár a Zóna-kosár ellen már nehezebb volt a dolguk, de végig kézben tartva az irányítást végül itt is ők örülhettek.

 

Végül még nem írtam az ASE Kadett – Face Kings derbiről.

Itt a Kings kezdett jobban, azonban az elrontott első 10 perc után a Kadettek is összeszedték magukat és nagyot küzdve felzárkóztak ellenfelükre. A harmadik etapban aztán utol is érték riválisukat, és innentől ki-ki meccs alakult ki. A két csapat az utolsó pillanatokig fej-fej mellett haladt, és végül a rutinosabb vendégek tudták megnyerni a találkozót.

 

 

ASE Kadett – Old Boys 50-79

Puszta 5 City – Alibi KC 50-39

Alibi KC – Ultra Violák 73-27

Street Boys – Old Boys 36-27

ASE Kadett – Face Kings 55-58

Zóna-kosár – Alibi KC 49-59

Zóna-kosár – Old Boys 44-69


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%