Kedvezményes jegyekkel várjuk szurkolóinkat

2014.10.15, 11:48 Kosárlabda
 Mostantól kedvezményes áron tekintheti meg a meccseket, aki családdal látogat ki.


Mint arról már korábban beszámoltunk, az idei szezontól új típusú bérletekkel várjuk az érdeklődőket, lehet helyre szóló bérleteket is vásárolni, ráadásul egy szerencsés bérlettulajdonos kisorsolásra kerül a Sopron elleni mérkőzés szünetében, és a csapattal tarthat Törökországba. Részletek IDE kattintva.

Természetesen azoknak is igyekeztünk kedvében járni, akik nem bérlettel, hanem jeggyel szándékoznak kilátogatni a mérkőzésekre, számukra a következő típusú jegyek vásárolhatók meg:

 

Alap felnőtt jegy: 1400 HUF - Felnőtt családi jegy: 1100 HUF (21% kedvezmény)

Alap diák/nyugdíjas jegy: 800 HUF - Családi diák/nyugdíjas jegy 650 HUF (18% kedvezmény)

Alap gyermek (6-12 év) jegy: 400 HUF - Családi gyermek jegy: 300 HUF (25% kedvezmény)

 

Egy kis magyarázat a családi jegyhez : Alaphelyzetben egy négytagú család, amelyben a gyermekek 12 év felettiek, 4400 forintért juthat be a mérkőzésre. Családi jegy vásárlása esetén ebből 900 (2x300 + 2x150) forint kedvezményt tudunk biztosítani, így ugyanez a család mostantól 3500 forintért tekintheti meg a meccset.

Családi jeggyel természetesen az alap jegyhez hasonlóan a VIP szektort kivéve bárhol helyet lehet foglalni a csarnokban, azonban azzal ellentétben ezzel a jegytípussal a hazai kispadhoz legközelebb eső mobillelátón kijelölt családi szektorban is le lehet ülni. A családi jegy nyújtotta kedvezményt azok tudják igénybe venni, akik igazolvánnyal, vagy más módon igazolni tudják, hogy egy családba tartoznak.

Mindenkit szeretettel várunk!

HAJRÁ ASE!