Jótékony célra ajánlja fel az ASE a meccsbevételt

2015.04.16, 11:43 Kosárlabda
Egy leukémiával küzdő nyolc éves kislány gyógykezelésére ajánlja fel az Atomerőmű SE férfi kosárlabda csapata a szombat este hatkor kezdődő, Kecskemét elleni mérkőzés teljes jegybevételét. A bejáratnál egy adománygyűjtő urna is elhelyezésre kerül, aki a jegy megvásárlásán kívül is támogatná Eszter gyógyulását, ott megteheti.  

 

Feil Eszternél, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 2.a osztályos tanulójánál négy héttel ezelőtt leukémiát diagnosztizáltak. A kezelést azonnal megkezdték Pécsen, és az orvosok szerint jó esély van a gyógyulásra. A felépülés azonban hosszadalmas lesz, a gyógyszerek, az utazás, szállás, ellátás komoly anyagi megterhelést jelentenek a családnak.

Az Atomerőmű SE vezetősége a hír hallatán úgy döntött, hogy a középszakasz utolsó, a második hely sorsáról döntő mérkőzésének jegybevételét felajánlja a nehéz helyzetben lévő családnak, bízva abban, hogy ezzel hozzájárul Eszter mielőbbi felgyógyulásához.

Az akcióhoz az Atomic Boys Szurkolói Egyesület tagjai is csatlakoztak, akik egy gyűjtőedényt helyeznek el a bejáratnál, amelybe bárki elhelyezheti adományát, aki segíteni szeretne a kislánynak. Kérjük aki teheti, lehetőségeihez mérten támogassa a családot, hogy kizárólag Eszter gyógyulására koncentrálhassanak.