Élőképes közvetítés a Güssing-ASE meccsről

2014.12.10, 15:13 Kosárlabda
Körtélyesi és Medve továbbra sem játszhatnak, örömteli azonban, hogy a 19 órakor kezdődő összecsapás élő, videós közvetítéssel követhető lesz az interneten.  

Az EC ötödik csoportmeccsén a Güssing otthonában lépünk pályára, mégpedig azzal a céllal, hogy életben tartsuk továbbjutási esélyeinket. Az osztrák csapat 10 ponttal diadalmaskodott a Gesztenyés úton, és mivel két győzelemmel jobban áll, mint mi, kizárólag abban az esetben marad esélyünk a továbbjutásra, ha legalább ennyivel húzzuk be a mai találkozót. Körtélyesi és Medve sérülése nem jött rendbe, sőt utóbbira műtét, és hosszú kihagyás is vár, így a helyükön ismét Markovic és Baki kezd, akik az Alba ellen már bizonyítottak. Nem lesz egyszerű találkozó, az esélyesek egyáltalán nem mi vagyunk, de mindent meg fogunk tenni a győzelemért.

Dzunic Branislav vezetőedző a következőket nyilatkozta a bb1.hu-nak:

"Nehezíti a dolgunkat, hogy nem csak, hogy nyernünk kell, hanem tíz pontnál nagyobb különbséggel kell sikert aratnunk, hogy megmaradjanak a továbbjutási esélyeink. Még inkább nehezíti a dolgunkat, hogy a három csapat játékát nézve eddig a Güssing mutatta a legtöbbet a csoportban. Tudjuk, hogy évek óta nehéz dolga van a magyar csapatoknak az osztrák együttesek ellen, de nyernünk kell, ha el akarjuk érni a céljainkat. Az előző meccsünkön sokat hibáztunk, a statisztikák is alátámasztják azt, hogy minden téren felülmúlt minket az osztrák ellenfél. Nem védekeztünk elég agresszívan, sok hibára kényszerített minket a Güssing, van miben javulnunk a szerdai meccsre. Körtélyesi Gergelyre és Medve Mátéra sem számíthatok, mindketten hosszabb távra estek ki – Körtélyesi sérülése még mindig nem jött rendbe, Medvére pedig csütörtökön műtét vár az ujjsérülése miatt."

A találkozó élőképes közvetítése IDE KATTINTVA elérhető, míg a részletes statisztika ITT lesz követhető.