Elkezdődött a tavaszi forduló

2014.01.29, 09:07 Kosárlabda


 

Puszta 5 City – Alibi KC
49-31

A City ott folytatta, ahol abbahagyta az őszi menetelését. Minden negyedben 10 pont alatt tudta tartani ellenfelét, és végül magabiztos, nagyarányú győzelemmel kezdte a második kört.


Ultra Violák – Judoplasztika
28-53

Mindössze két negyednyi jó játék elég volt, hogy a Judo magabiztos győzelmet arasson.


Vak Baglyok – Old Boys
75-33

A Baglyok ezúttal sem tudták felvenni a versenyt, a jóval erősebb Old Boys-al, akik minden negyedet megnyerve, fölényesen diadalmaskodtak.


Judoplasztika – Alibi KC
25-40

A Judopalsztika kezdte jobban a mérkőzést, és az első negyedben végig vezetni tudott. A folytatásban azonban magára talált az Alibi és gyorsan fordított, majd folyamatosan növelve előnyét megnyerte a mérkőzést, ezzel kijavítva az előző heti botlást.


Ultra Violák – Face Kings
20-0

A Face Kingstől mindössze 3 fő jelent meg a mérkőzésen.


Old Boys – Puszta 5 City
53-70

A City-nek sikerült jobban kezdeni a mérkőzést, hisz már az első negyed derekára 10 ponttal tartottak előrébb riválisuknál. Ezt az előnyt a második 10 percben nemcsak megtartani sikerült, hanem még növelni is tudták, így a térfélcserénél már 17 egységgel vezettek.

A fordulás után egy 12-2-es etappal, az Old Boys is jelezte, hogy nem adja fel a harcot, de erre is volt válasza a City-nek. A 3. negyed második fele ismét a „vendégek” perceit hozta, akik így 11 pontos előnnyel várhatták a záró játékrészt.

Az utolsó felvonás már nem hozott változást, a Puszta 5 City még növelni is tudta a különbséget a két csapat közt, így továbbra is megállíthatatlanul robognak, és már az első helyen állnak a tabellán!Street Boys – Vak Baglyok
58-21

 

Az első találkozón, csak a hosszabbítás döntött a Street Boys javára, de ezúttal jobban koncentrálva, és jobban játszva, minden negyedet megnyerve magabiztosan gyűjtötték be a győzelmet.


 

A mérkőzések statisztikáját megtaláljátok a kosarlabda.ase.hu/varosi-bajnoksag/program menüpont alatt!