Együttműködik a KSC és az ASE

2017.12.12, 13:50 Kosárlabda
Együttműködési szerződést kötött a KSC Szekszárd és az Atomerőmű SE, kezdésként ingyen tekinthetik meg egymás decemberi meccseit a szurkolók.

Együttműködési megállapodást kötött egymással Tolna megye két élvonalbeli kosárlabda csapata, a női bajnokságban szereplő KSC Szekszárd, illetve a férfi pontvadászatban szereplő Atomerőmű SE. Az együttműködés jegyében közös szakmai program kerül kidolgozásra, melyből a felnőtt és utánpótlás csapatok egyaránt profitálhatnak. Természetesen a két egylet a szimpatizánsaik számára is igyekszik kedvezni, így amolyan kosár-karácsonyi ajándék gyanánt az alábbi mérkőzésekre látogathatnak el a szurkolók „szomszédba”:

  • az ASE - MAFC mérkőzést (12.16.) a KSC bérletesei ingyen tekinthetik meg;
  • a KSC - PEAC Pécs mérkőzést (12.17.) az ASE bérletesei ingyen tekinthetik meg;
  • a KSC - PEAC Pécs mérkőzést (12.17.) díjmentesen tekinthetik meg azok, akik ASE - MAFC mérkőzésre jegyet vásároltak és azt a helyszínen felmutatják;
  • az ASE - Kaposvár mérkőzés (12.29.) díjmentesen tekinthetik meg azok, akik KSC - PEAC Pécs mérkőzésre jegyet vásároltak és azt a helyszínen felmutatják;


Természetesen ez csak a kezdet, a két klub folyamatosan igyekszik majd újabb akciókkal és programokkal kedveskedni az érdeklődőknek.

Hajrá KSC, hajrá ASE, hajrá Tolna megyei kosárlabda!