Egis Körmend - Atomerőmű SE

2020.11.02, 18:50 Kosárlabda
Alapszakasz - VI. forduló

Nem volt sok időnk a regenerálódásra, hiszen egy újabb hétkőzi forduló következik számunkra, egy elmaradt találkozót pótolunk kedden Körmenden. Két olyan kulcsmérkőzést sikerült megnyernünk a foghíjas kerettel az előző hetekben, ami hatalmas löketet adott a csapatnak, az OSE-t hazai pályán, a Sopront idegenben győztük le, így kimondhatjuk azt, hogy jó formában érkezünk a vasiakhoz. A hazaiak az előző fordulóban Wittmann Krisztiánék ellen maradtak alul 82-69 arányban. A tavalyi szezonban két mérkőzést játszottunk Varnadoék ellen, mindkét találkozót a vasiak nyerték meg, így bőven van mit törlesztenünk.

A várható kezdő ötösünk:

Branislav Dzunicot kérdeztük a mérkőzésről:
"Egy olyan csapat ellen fogunk játszani, akik agresszívan próbálnak védekezni, hasonló stílusban játszanak, mint a tavalyi szezonban. Ebben az időszakban a harmadik tétmérkőzésünk lesz a  keddi, sajnos azt kell mondanom, hogy kevesen vagyunk, de azok a játékosok, akik sopronban játszotttak egészégesek, így velük továbbra is tudunk számolni."

Az összecsapást élőben közvetíti a MindiGo Sport: https://tv.mindigo.hu/details?id=10804883&type=7&srcCarouselId=137&bookmarkSeconds=0

GYERÜNK FIÚK, HAJRÁ ASE!