Atomerőmű SE - Egis Körmend

2021.01.14, 20:39 Kosárlabda
Alapszakasz XIX. forduló

Alapszakasz - XIX. forduló
Atomerőmű SE - Egis Körmend
2021.01.15. - ASE Csarnok

V.: CZIFFRA CSABA ZSOLT, ÁDÁM JÓZSEF, FARKAS GÁBOR, (BOGÁRDI JÁNOS)

ASE: Baker - Shepard - Valerio-Bodon - Eilingsfeld - Jackson
Körmend: Ireland - Thames - Mócsán - Durázi - Taylor

 

A jelenleg negyedik helyen álló, szintén 10-5-ös mutatóval rendelkező Egis Körmend csapatát fogadjuk vendégül a Gesztenyés úton pénteken 18:00-tól, zárt kapuk mögött. Mócsán Bálinték egy három meccses nyerő szériában vannak, az Alba Fehérvár és a PVSK után egy háromszoros hosszabításos találkozón győzték le a DEAC együttesét hazai pályán. A vendégek egyik legeredményesebb játékosa Xavier Thames, aki eddig mind a 15 mérkőzésen kezdőként lépett pályára, 17.1 pontot, 2.5 lepattanót és 5.5 gólpasszt átlagolt, azonban a csapat idegenbeli szereplését tekintve eddig hét mérkőzésből hármat tudtak megnyerni, négyszer azonban vesztesként jöttek ki a csatából.

Csapatunk továbbra is veretlen hazai pályán, eddig nyolc győzelmünk van az ASE Csarnokban. A Kecskemét ellen nem sikerült idegenben a győzelem, sok hibával játszottunk, ezekre kell majd odafigyelnünk ezen a rangadón. Jó hír azonban, hogy Lóránt Péter több, mint egy hónapos kihagyás után tér vissza a pályára, így Petire már számíthatunk a festékben és a vonalon túl is. 

A mérkőzést élőben a MindiGo Sport oldalán lehet követni: https://mindigtvgo.hu/details?id=11053242&type=7&srcCarouselId=137

GYERÜNK FIÚK, HAJRÁ ASE!