Atomerőmű SE - Alba Fehérvár

2021.10.12, 14:16 Kosárlabda
Magyar Bajnokság - I. forduló

Szeptember 22-én, szerdán elrajtol a 2021/22-es bajnokság, az első megmérettetésen az Alba Fehérvár ellen kell jó eredményt produkálnunk "hazai" pályán. A felkészülési időszakban két nemzetközi tornán vettünk részt, edzőmeccset játszottunk a Szolnokkal, a Péccsel és a Honvéddal is, a következtetéseket levonva és a taktikai részleteket átbeszélve feltüzelve vágunk neki a szezonnak. A tavalyi szezonban a fehérvári gárdával december 12-én találkoztunk először az Alba Regia Sportcsarnokban, akkor Vojvoda Dávid remek játékával 81-64-re nyert Forray Gábor csapata, majd hazai pályán visszavágtunk és 90-77-re diadalmaskodtunk.

Mindkét oldalon történtek változások nem csak vezetőedzői, de játékosszinten is, így mindkét csapat új szerkezettel vág neki ennek a találkozónak.

A mérkőzésre belépni kizárólag védettségi igzolvánnyal, vagy védettséget igazoló dokumentummal lehetséges.

»» JEGYÁRAK ««
-Felnőtt: 1400.-
-Diák/Nyugdíjas: 700.-

Ezúton tájékoztatjuk a mérkőzésre kilátogató sportszimpatizánsokat, hogy a kihelyezett kézfertőtlenítők használata, a biztonságos távolságtartás, a rendszeres kézmosás ajánlott!
Védjük meg saját magunk és mások egészségét, ügyeljünk ezekre az egyszerű, alapvető dolgokra, hogy a 2021/22-es szezont zökkenőmentesen tudja mindenki élvezni!