Atomerőmű SE - Szolnoki Olajbányász

2020.10.09, 17:53 Kosárlabda
Alapszakasz - III. forduló

Újabb hazai mérkőzés következik a feszített tempójú Magyar Bajnokságban, ezúttal a Szolnoki Olajbányász látogat el az ASE Csarnokba. A felkészülési időszak során az Olajjal a VIII. Morgen Ferdinánd Emléktornán talákoztunk, akkor 70-64-re győztük le Potocnik csapatát, Winston Shepard 17 pontjával a csapat legjobbja volt. A vendégek az előző mérkőzésüket a DEAC ellen játszották, Pongóék 88-76 arányban bizonyultak jobbnak Moodyék ellen. Csapatunk a KTE elleni győzelem után egyből munkába állt és a rövid idő ellenére is próbáltunk a lehető legjobban felkészülni az ellenfelünkből. Jó hír, hogy a második fordulóban hosszas kihagyás után Ian Baker is magára vehette a piros-kék mezt, Dzunic mestertől 20 percet kapott és ezt 13 ponttal hálálta meg.

FONTOS INFORMÁCIÓK A BELÉPÉSSEL ÉS A MÉRKŐZÉS MEGTEKINTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN:

  • A sportcsarnok területére kizárólag egészséges szurkoló léphet be.
  • A maszk viselése kötelező.
  • A bejáratnál a biztonsági őrök testhőmérséklet mérést fognak alkalmazni.
  • A távolságtartás kötelező: Csak a kijelölt helyről lehet a mérkőzést megtekinteni, két szurkoló között másfél méter távolságot kell tartani.
  • A csarnok egész területén automatikus érintésmentes kézfertőtlenítő adagolókat helyeztünk ki. A saját és mások egészsége érdekében arra kérünk mindenkit, hogy sűrűn használja ezeket.

A mérkőzést élőben a MindiGo Sport közvetíti. Link a találkozóhoz: https://tv.mindigo.hu/details?id=10719075&type=7&srcCarouselId=137&bookmarkSeconds=0

Szoros, kiélezett párharcra számítunk, GYERÜNK FIÚK, HAJRÁ ASE!