4. forduló: Nyertek az esélyesek

2015.11.08, 20:32 Kosárlabda
Négy forduló után még három csapat veretlen, míg a tabella alján is hárman állnak győzelem nélkül, azonban még semmi sem dőlt el, hiszen még sok nagy csata vár a csapatokra a folytatásban.  

 

Street Boys – Ultra Violák 39-20

 

A mérkőzés elején nem találták a felek a gyűrűt, de az 5-5-ös első negyed után, a Street Boys kezdett elhúzni, de a fordulás után még egyszer megvillantak az Ultrák és 2 pontra zárkóztak. A Boys ennél többet viszont nem engedett és nagyobb sebességre kapcsolva, végül nagyarányú győzelmet aratott.

 


 

Nyenyekek – Alibi KC 40-50

 

Az első etap az Alibinek sikerült kicsivel jobban, míg ők 6 pontig jutottak, addig ellenfelük mindössze egyetlen büntetőt tudott értékesíteni. Az első kisszünet viszont jót tett a Nyenyekeknek, akik innentől beindultak és 12-2-es hajrával folytatták a meccset. Persze a vendégek sem akartak lemaradni, így izgalmassá vált a mérkőzés, hol egyik, hol a másik csapat vezetett.

A félidő után újra az Alibi KC irányítása alá került a mérkőzés, de hiába sikerült többször is 6-7 ponttal vezetniük, a Nyenyekek mindig felzárkóztak, és 36-36-nál utol is érték ellenfelüket.

A hajrára azonban nem maradt erő, amit az Alibis srácok ki is használtak és újra elhúzva, megérdemelten nyertek.

 


 

Zóna-kosár – Old Boys 45-86

 

A Zónások sem tudták megszorítani az Old Boys-t, akik már a mérkőzés elején elhúztak, majd a félidőre 20, a harmadik negyed végére 30, a legvégére pedig több mint 40 ponttal vezetve, újabb könnyed sikert arattak.

 


 

Puszta 5 City – ASE Kadett 60-40

 

A Puszta 5 City kezdett jobban és a kezdeti lendület egészen a mérkőzés végéig megmaradt, amivel nem tudtak mit kezdeni a fiatalok, akik így újabb vereséget szenvedtek.