14. Forduló: Változatlanul szoros élmezőny

2017.03.14, 08:41 Kosárlabda
A Face Kings nagy csatában tudott nyerni, míg a hét további két meccsén könnyed Alibi KC és Puszta 5 City győzelem született  

 

Sorozatban ötödik vereségét szenvedte el a Street Boys, miután már az első negyedben 12 pontos hátrányba került. Az Alibi a folytatásban is ellenfele fölé nőtt, és magabiztosan nyert.

Az Alibihez hasonlóan a Puszta 5 City is minden negyedet megnyerve múlta felül ellenfelét, így továbbra is a harmadik helyen állnak.

A „sormintát” követve a Face Kings is magabiztosan kezdett, félidőre már 16 ponttal tartottak előrébb riválisuknál és úgy tűnt ez a mérkőzés is hamar eldől. Ám a Zónások nem így gondolkodtak és a fordulás után felvették a harcot ellenfelükkel. Egy negyed alatt 14 pontot faragtak hátrányukból, úgy hogy közben összesen 4 egységet engedélyeztek ellenfelüknek, így egycsapásra szorossá vált a találkozó. A záró etapra azonban a Kings is magához tért a „sokkból” és izgalmas küzdelem bontakozott ki. A Face Kings végül meg tudta tartani két pontos előnyét és győzelmével továbbra is magabiztosan tartja második helyét a tabellán.

 

14. Forduló:

Street Boys – Alibi KC 35-58

ASE Kadett – Puszta 5 City 43-64

Zóna-kosár – Face Kings 55-57